KÜTAHYA / MERKEZ - Yunus Emre İlkokulu

May

Egep kapsamında eğitimci yazar Hasan ER okulumuza misafir oldu. "Ormanda İki Fare" isimli kitabını çocuklarımıza okudu, onlarla dans edip oyunlar oynadı. Ardından çocuklarımızın merak ettikleri tüm soruları cevapladı. Onların bir yazarla tanışıp sohbet etmelerine imkan sağladığı ve eğlenceli gün için Hasan ER' e ve daveti için Vildan YET öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

EGEP KAPSAMINDA ENGELLLİLER HAFTASI SEBEBİYLE OKULUMUZDA RESİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ. YOĞUN KATILIM OLAN YARIŞMADA  DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ SIRASIYLA 1. ÜMİT METE ŞENEL (2/D), 2.MUHAMMET ÖZSUNGUR (3/C), 3. HÜMEYRA KOYAK  (2/D)  OLMUŞTUR. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR DEĞİRMEN TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.