KÜTAHYA / MERKEZ - Yunus Emre İlkokulu

"Digital World Literate Kids" isimli e twinning projesi

Okulumuz 4/B şubesindeki Zehra Betül AK, Muhammed Emir KAYA, Miray KULA, Sahra TÜRKSOY ve Saide Eslem UZUN isimli öğrencilerimiz  8 ülkeden (Türkiye, Romanya, Macaristan, Makedonya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Yunanistan)  18 öğretmen ve 130 öğrenciyle beraber yürüttükleri   "Digital World Literate Kids" isimli e-twinning projesiyle Dijital farkındalık kazanıyorlar.  Proje kapsamında Dijital ayak izi, güçlü şifreler, sahte haberler, siber zorbalık, sosyal medya, dijital refah ve dijital vatandaşlık konularında çalışmalar yapmaya devam ediyorlar. Öğrencilerimiz okul rehber öğretmeni Kadriye TARIM önderliğinde çalışmalar yaptıktan sonra öğrendikleri bilgileri sunum şeklinde okulumuz öğrencileri ile paylaşmaktadır. Okulumuzun bütün öğrencilerinde Dijital farkındalık oluşturmak amacıyla her hafta bir okul panosu tasarlanmaktadır.

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 11:52 - Görüntülenme: 54