KÜTAHYA / MERKEZ - Yunus Emre İlkokulu

May

EGEP kapsamında özel eğitim özel yetenek alanında velilerimize otizm konulu seminer verildi. Seminerin ardından yapılan kahoot yarışması ile velilerimiz öğrendiği bilgileri pekiştirdi. Bu güzel seminer ve yarışma için Çinikent Özel Eğitim Okulu özel eğitim öğretmeni Güler SARAÇ'a ve daveti için Vildan YET öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

EGEP KAPSAMINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN PROBEM ÇÖZME BECERİLERİ, DÜŞÜNME BECERİLERİ  VE REHBERLİK SERVİSİNİNTANITIMINA YÖNELİK PANOLAR HAZIRLANMIŞTIR. BU SAYEDE ÖĞRENCİLERİMİZİN YARATICI DÜŞÜNME BECERİLERİNİN GELİŞMESİNDE VE YAŞAYABİLECEKLERİ PROBLEMLER DURUMUNDA ÇÖZÜME ULAŞMALARI İÇİN HANGİ ADIMLARI İZLEYECEKLERİ KONUSUNDA KATKI SAĞLANMIŞTIR.

May

EGEP KAPSAMINDA OKUL AİLE BİRLİĞİ İŞ BİRLİĞİYLE VELİLERİMİZ SPONSORLUĞUNDA 3 VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DENEME SINAVLARI YAPTIK. ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK BAŞARILARININ ARTMASI VE EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİNDE BÜYÜK FAYDA SAĞLAYAN BU SINAVLAR İÇİN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

EGEP KAPSAMINDA OKUL DIŞI EĞİTİM ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZ  ÖĞRENCİLERİ İLİMİZİN TARİHİ VE KÜLTÜREL MÜZELERİNİ ZİYARET ETTİLER. Kütahya'nın tarihi yerleri,yetiştirdiği sanatçıların eserleri,çini müzesi,jeoloji müzesi ve Sıtkı OLÇAR müzelerini gezerek yaşadığımız yeri tanıma anlamında öğretici etkinlik gerçekleştirdiler.

May

EGEP KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ FUAT PAŞA MAHALLESİ MUHTARI SN. YUSUF KORKMAZ'I MUHTARLIK MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. OKUL DIŞI EĞİTİM FAALİYETİ OLARAK YEREL YÖNETİMLER KONUSU İÇİN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MAHALLE MUHTARIMIZDAN MUHTARIN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARININ NELER OLDUĞUNU YERİNDE VE BİRİNCİ AĞIZDAN ÖĞRENDİLER.MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN MUHTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

EGEP KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MELİHA GİRGİN ÖZEL EĞİTİM ATÖLYESİNE GİTTİLER.ORADAKİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KURABİYE YAPIMI GİBİ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİREREK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER.

May

EGEP KAPSAMINDA OKUL AİLE BİRLİĞİMİZ TARAFINDAN OKUL KERMESİ  DÜZENLENDİ. YAPILAN KERMES İLE OKULUMUZUN  VE ÖĞRENCİLERİMİZİN İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASI AMAÇLANDI. YOĞUN KATILIMLARINDAN DOLAYI BAŞTA OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE, EMEĞİ GEÇEN TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Öğrencilerimize güvenli internet kullanımı konusunda eğitim verildi. Bilinçli internet kullanımı nedir, neler yapılmalı, güvenilir site kavramları anlatılarak öğrencilerin soruları cevaplandı. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerine siber zorbalık nedir, ne gibi önlemler alınmalı konusunda eğitim verildi. Öğrencilerin soruları cevaplandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimize blok tabanlı kodlama araçlarını tanıtarak, farklı etkinlikler gerçeklestirdik. Katkı sağlayan öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla bilinçli teknoloji kullanımı, internette bizi bekleyen tehlikeler, teknoloji bağımlılığı konusunda pano hazırlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Egep kapsamında eğitimci yazar Hasan ER okulumuza misafir oldu. "Ormanda İki Fare" isimli kitabını çocuklarımıza okudu, onlarla dans edip oyunlar oynadı. Ardından çocuklarımızın merak ettikleri tüm soruları cevapladı. Onların bir yazarla tanışıp sohbet etmelerine imkan sağladığı ve eğlenceli gün için Hasan ER' e ve daveti için Vildan YET öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

EGEP KAPSAMINDA ENGELLLİLER HAFTASI SEBEBİYLE OKULUMUZDA RESİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ. YOĞUN KATILIM OLAN YARIŞMADA  DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ SIRASIYLA 1. ÜMİT METE ŞENEL (2/D), 2.MUHAMMET ÖZSUNGUR (3/C), 3. HÜMEYRA KOYAK  (2/D)  OLMUŞTUR. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR DEĞİRMEN TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.

May

EGEP KAPSAMINDA  OKULUMUZ VELİLERİNE YÖNELİK OLARAK  AFET FARKINDALIK  EĞİTİMİ VERİLDİ. EĞİTİMLER İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AKUT BİRİMİ EKİP LİDERİ MUSTAFA FERHAT EVRAN VE TELSİZ GRUP SORUMLUSU TUĞBA KUYUMCU TARAFINDAN VERİLDİ.

May

EGEP KAPSAMINDA  OKULUMUZ VELİLERİNE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ UZMANLARI TARAFINDAN SAĞLIKLI BESLENME VE OBEZİTE EĞİTİMİ VERİLDİ.